Nagy Feró: Donald Tusk egy faszkalap

POLITIKA
2022 március 15., 18:07
comments 30

Harcias kedvében lehet a Békemeneten Győzikével és Fásy Ádámmal együtt vonuló Nagy Feró énekes, a Beatrice Kossuth-díjas frontembere.

Nagy Feró énekes Orbán Viktor évértékelő beszédén 2022. február 12-én.
photo_camera Nagy Feró énekes Orbán Viktor évértékelő beszédén 2022. február 12-én. Fotó: botost/444.hu

A Magyar Hangnak azt mondta: „Én a Békemenet vagyok, de ez nem jelenti, hogy oroszrajongó lennék, ukránrajongó meg egyáltalán nem.” A kormány oroszbarátságáról azt kérdezte, miért lett volna a kormány oroszbarát, szerinte „ez a kormány nagyon jól csinálja a dolgát, szerintem a békére kell törekedni”.

A lengyelekkel való elhidegült viszonyra is rákérdeztek (miután a V4-es miniszterelnökök Orbán nélkül mentek el Kijevbe), mire Nagy Feró azt felelte, nincs azzal semmi, „ezt ti találtátok ki”.

Nagy Feró szerint mindenki képviselje a saját népét, ő nem hallott olyat „a Viktortól”, hogy bármiféle politikai elhidegülésről szó lenne. „Ezt ki mondta? Csak ti, a moslékoldal” – mondta, majd amikor megkérdezték, hogy ezt a Magyar Hangra érti-e, azt mondta: „ha ilyeneket kérdezel…”, az állítás mögött ugyanis nem lát konkrétumot.

Feltette a kérdést, honnan tudják, hogy rosszban vagyunk a lengyelekkel, ki találta ezt ki? „A Népszava Amerikában? Nem láttam máshol, ők kezdték el, és ti felkaptátok ezt” – mondta Nagy Feró, aki végül az ellenzéki összefogás tüntetésén beszédet mondó Donald Tuskról, az Európai Néppárt vezetőjéről azt mondta: „egy faszkalap, örülj neki, mert nálatok van”. (Magyar Hang)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.