Több mint egy kiló aranyat loptak el egy budapesti ékszergyártótól

bűnügy
2022 március 15., 10:21
comments 1

Nagy értékű aranyat loptak el egy ékszergyártó cég fővárosi telephelyéről, a rendőrök két napon belül elfogták az elkövetőket. A XXII. kerületi rendőrkapitányság egy 42 éves pákozdi és egy 47 éves székesfehérvári férfi ellen indított eljárást.

A fiatalabb férfi március 9-én hajnalban egy ablakon keresztül tört be egy ékszergyártó cég fővárosi telephelyére, ahonnan több mint egy kiló aranyat vitt el. A kár több mint 14 millió forint.

A gyanú szerint a férfinak egy székesfehérvári férfi adta a tippet, aki korábban már járt a helyszínen. A betöréssel gyanúsított férfi telefonjában fotót is találtak az aranyról, de az egyelőre nem derült ki, hogy hol az arany.

link Forrás

Mindkét férfit kihallgatták, a gyanúsítás ellen mindketten panasszal éltek, mindkettejüket letartóztatták. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.