Ollóval megszúrták és többször pofán vágták a dinót a Békemeneten

béke
2022 március 16., 05:42

A Békemenetről kedden rendőrök kísértek ki egy Tyrannosaurus rexet:

link Forrás

Most megszólalt a dinó, aki a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot képviselte, elmesélte, mi történt:

„Elmentem dínojelmezben a (fideszes) Békemenetre. Majd mikor megpróbáltam bejutni a tömeg belsejébe, félúton majdnem csináltam egy képet egy kislánnyal, de a Békés tömeg akkor már elkezdet kirángatni/lökdösni a menetből (ami egyhelyben állt).
Próbaltam meggyőzni őket ilyen légbőlkapott érvekkel, hogy:
Ez egy Békemenet,
Az MKKP eddig fideszesnek számított
De mindhiába.
Mikor már éppen találtam magamnak egy kedves társaságot, akik felajánlották, hogy vigyáznak rám és a farkamra, egy határozott kopogtatást éreztem a jobb vállamon.
Ezután a kedves kollégák kivezettek police_hu ezzel valószínűleg az életemet, de a jelmezt mindenképp megmentve.
Majd egy 34perc 50 másodperces igazoltatás kereteiben megtudhattam, hogy a gyülekezési törvény értelmében, nem lehet arcot eltakarva résztvenni a meneten DE HÁT LÁTSZIK AZ ARCOM A KÉPEN EMBER?!
Nem baj, a jó katona parancsot követ és nem gondolkodik. A jó rendőr pedig olyan mint a katona, csak parancs nélkül.

Aftermath:
Két ollószúrás, két állas (jobbról és balról is), farok taposás, lökdösés, igazoltatás, egy magyar zászló és egy FIDESZ-es tábla.”

Videós tudósításunk a Békemenetről és az ellenzéki nagygyűlésről:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.