Leváltják a Jobbik szolnoki elnökét, mert aláírt egy papírt a 2024-es összefogásról

POLITIKA
2022 március 18., 12:32
comments 1

A Jobbik elnöksége azonnali hatállyal visszahívja minden tisztségéből Galló Györgyöt, a párt szolnoki választókerületi elnökét, mert a vezetés „tudta és engedélye nélkül valamiféle megállapodást írt alá a mai napon”.

Galló pénteki posztjából kiderül, hogy a hat ellenzéki párt szolnoki képviselői arról állapodtak meg: 2024-ben közösen indulnak az önkormányzati választáson.

A Jobbik közleménye szerint elkötelezettek az ellenzéki együttműködés terén, „jelenleg is minden erőnkkel a kormányváltásra koncentrálunk, de semmiféle ilyen tartalmú megállapodást nem lehet megkötni a Jobbik elnökségének tudta és felhatalmazása nélkül”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.