Már videó is bizonyítja, hogy nem csak a civilek, de a rendőrség is mennyire önzetlenül segít a menekülteknek

belföld
2022 március 19., 09:44
comments 9

Magyarország területére 2022. március 18-án 0 óra és 24 óra között az ukrán-magyar határszakaszon 8 043 fő, a román-magyar határszakaszon 16 810 fő lépett be. A háború viszontagságai elől menekülők a rendőrségtől továbbra is minden segítséget megkapnak - közölte az ORFK.

A rendőrség készített egy príma kis videót is arról, hogy miként segítenek a menekülteknek a Keleti pályaudvaron. Például segítenek leszállni, gyerekekkel kézen fogva sétálnak a peronon és viszik a csomagokat is.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.