3,4 tonna kokaint szállító motorcsónakot fogtak el Kolumbiában

külföld
2022 március 21., 05:17
comments 2

A kolumbiai haditengerészet vasárnap közölte, hogy az amerikai hadsereg támogatásával fogtak el egy motorcsónakot a Kolumbiához tartozó San Andrés és Providencia szigetcsoporttól 220 kilométerre. A hajó fedélzetén 3,4 tonna kokain volt, a lefoglalt drog értékét 120 millió dollárra (több mint 40 milliárd forintra) becsülik.

A drogot Kolumbiából vitte Közép-Amerikába a motorcsónakkal három nicaraguai és két Costa Rica-i állampolgár, őket őrizetbe vették. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.