Pozitív lett a drogtesztje a Csomádon halálos balesetet okozó sofőrnek

bűnügy
2022 március 21., 09:39

A húszéves őrbottyáni férfi szervezetében THC-t találtak, a police.hu közleménye szerint őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Március 20-án vasárnap délután meghalt egy 58 éves mogyoródi nő, miután frontálisan karambolozott azzal az autóval, amivel a húszéves őrbottyáni férfi nem tudta befejezni az előzést.

A közlemény szerint a rendőröknek „a helyszínen gyanúsak voltak” a férfin „látható jelek”, ezért mintát vettek tőle, és szervezetében THC nyomait mutatták ki. A férfi lakásán tartott kutatás során „egy mosókapszulás dobozban bruttó 11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint 2 őrlőt és egy digitális mérleget is lefoglaltak”.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.