Már készül a Zámbó Jimmyről szóló sorozat, aminek Nagy Ervin lesz a főszereplője

tévé
2022 március 22., 06:16
comments 3

Nagy Ervin a Blikknek beszélt arról, hogy soha nem volt rajongója a 2001-ben elhunyt énekesnek, de szakmai kihívásnak éli meg, hogy eljátszhatja őt. Azt mondta, ő akkoriban inkább Guns N’ Rosest és Kispált hallgatott, illetve „később, a színházi kultúrában sem volt jelen a popzene”, mostanában viszont a szerepre való felkészülés miatt rendszeresen Jimmyt hallgat.

„Lassan már megdobál a családom, mert a dallamtapadás miatt egész nap a slágereit dúdolom. Minden nap meghallgatom egy lemezét. Azt hiszem, nem túlzás azt mondani, ő volt a magyar Elvis Presley, hiszen a népszerűségét tekintve, és azt, hogy a legszélesebb réteget tudta itthon megszólítani, abszolút hozzá hasonlítható”

– mondta Nagy Ervin, aki hozzátette: „nem a popsztárt vagy az ikont akarom alakítani, hanem az embert. Azt gondolom, néhány rész után már a nézők is elvonatkoztatnak attól, hogy mennyire hasonlítok rá”.

Arról is beszélt, hogy a család kölcsönadott párat Zámbó ruhái közül. A színész úgy fogalmazott: „Hidegrázós volt, amikor felpróbáltam, és tökéletesen passzoltak rám a darabok, egy centivel sem volt se nagyobb, se kisebb, mindenhol passzolt. Az egy nagyon meghatározó pillanat volt.”

Az RTL Klub novemberben jelentette be, hogy Zámbó Jimmyről sorozatot készítenek, amelynek címe A király lesz, és „10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.