125 millió dollárért árulják Epstein két magánszigetét

külföld
2022 március 23., 09:22
comments 1

125 millió dollárért került piacra két magánsziget, ami a brókerek szerint Jeffrey Epstein tulajdonában állt, írja a Wall Street Journal.

A lap azt írja, hogy a Virgin-szigeteken álló ingatlanok kulcsfontosságú elemei voltak Epstein jelentős nemzetközi ingatlanportfóliójának, amelybe beletartozott egy emeletes New York-i sorház, egy párizsi lakás, egy Palm Beach-i kastély és egy új-mexikói farm is.

A szigeteket Szent Jamesnek keresztelték, az egyiket nagyobbnak a másikat kisebbnek hívták. A nagyobbik sziget 160 hektáros és nagyrészt érintetlen, csak egy ház van rajta. A kisebbik sziget ennél jóval zsúfoltabb, noha csak 70 hektáros. Van rajta: helikopterleszálló, privát kikötő, benzinkút, két medence, egy fő lakóépület, négy vendégvilla, három privát strand, egy edzőterem és egy tiki kunyhó.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.