„Mit vegyél, nem tudom, valami olcsót, vegyél csirke farhátat” - mondta a telefonba az MKKP a köztévé öt percében

választás 2022
2022 március 23., 08:43
comments 79

Öt percet kapott a köztévében a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) is. Tóth Imrét, a párt egykori jelöltjét, jelenleg csak szimpatizánsát küldték be, aki a párt programjának ismertetése helyett szinte a teljes idő alatt a feleségével beszélt telefonon.

A beszélgetés közben ilyen mondatok hangzottak el:

„tudod, az M1-en vagyok, ahova be szoktunk jönni rendszeresen, (…) a kicsit is meg kell becsülni, (…) vannak itt sokan, mint az oroszok Ukrajnában, (…) nem innen vagyok kitiltva, az a Rádiókabaré.”

„mit vegyél, nem tudom, valami olcsót, vegyél csirkefarhátot, az olcsó, meg olajat, tudod, hatósági áras. Nem kő-, étolaj, meg tankoljál feltétlen. De ha nem kapsz, akkor ne terjeszd, mert az most ilyen rémhírkeltés, (…) mondd, hogy nem volt kedved tankolni.”

A teljes 5 perc pedig itt nézhető meg:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.