Nagyon jó idő van

időjárás
2022 március 24., 05:51

Érdemes kiélvezni a jó időt, mert jövő héten kedden érkezik egy hidegfront záporokkal és zivatarokkal.

Addig is viszont nincs ok az aggodalomra:

Csütörtökön is marad a derült, csapadékmentes időjárás. Az északi, északnyugati szelet több helyen élénk, északkeleten erős lökések kísérhetik. Hajnalban -6, +3 fok várható. A csúcshőmérséklet 17 és 24 fok között alakul.

Pénteken sok napsütésre, száraz időre számíthatunk, csak keleten, északkeleten jelenhet meg kevés felhő az égen. Keleten élénk lehet az északias szél. Hajnalban -3, +4 fok között alakulnak a minimumok. Délután 15-20 fokot mérhetünk.

Szombaton is kitart a napsütés. Keleten jelenhetnek meg kisebb gomolyfelhők az égen, de csapadék nem lesz. A nyugati, délnyugati szél mérsékelt, élénk lesz. Már csak kevés helyen fordulhat elő gyenge fagy. Napközben pedig 16-21 fokra készülhetünk.

Vasárnap napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északkeleten az erősebben megnövekvő gomolyfelhőkből kisebb záporok is kialakulhatnak. Mérsékelt, néhol élénk lesz a délies szél. Délután 17-22 fok valószínű. Hétfőn gomoly-, és fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést. Helyenként záporok is előfordulhatnak. A nyugati, délnyugati szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódhat. A csúcshőmérsékletek 18-24 fok között alakulhatnak. (idokep.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.