Világszerte tömegjelenetek alakultak ki egy óra miatt, amit kicsit később bárki megvehetne

RÓMA VÉGNAPJAI
2022 március 26., 09:59
comments 9

Kellemes szombat reggeli sorban állás egy szingapúri plázában:

link Forrás

Alsó hangon is több száz ember Melbourne-ben:

link Forrás

Sátortábor az USA-ban:

link Forrás

Ez pedig egy olvasónk felvétele Bécsből:

link Forrás

Nem vagyok óraszakértő, de ha jól silabizálom, akkor arról van szó, hogy a Speedmaster Moonwatch nevű híres és baromi drága órának elkészült egy sokkal olcsóbb változata, az Omega és a Swatch közreműködésével. A Moon-Swatch már nem 2 milla, hanem „csak” 100 ezer forint.

Ez debütált szombat reggel az egész világon, és bár nem limitált kiadás, tehát később is bárki megveheti, valami rejtélyes erő mégis arra késztette felnőtt embertársaink tömegeit, hogy egy bolt előtt éjszakázzanak, vagy csak hajnalban kelve szenvedjenek órákon át, hogy aztán kitegyék az arcukba az elfogyott táblát.

Mivel eleve nagy érdeklődéssel számoltak, két darabot lehetett csak venni elsőre, ezt néhány országban már egyre csökkentették. Magyarországon nem lehet (még) kapni, ezért álltak a bécsi sorban magyarok is.

Ajánlott olvasmány: Sorba kell állnod, hogy bemehess a boltba, ahol többet nem kell sorba állni

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.