Ellopták egy ukrán menekült csomagjait és kutyáját a zuglói vasútállomáson

bűnügy
2022 március 28., 09:27
comments 1

A zuglói vasútállomás peronjáról vitte el valaki egy Ukrajnából menekülő férfi őrizetlenül hagyott táskáit és kutyáját 2022. március 4-én este 10 óra körül, olvasható a police.hu-n.

Mivel a férfi a csomagokat és az állatot 8 napon belül sem a tulajdonosnak, sem a hatóságok részére nem adta vissza, így cselekményével bűncselekményt követett el és keresi a rendőrség.

Időközben a kutyát visszajuttatták gazdájának, azonban a tettest és a táskákat a rendőrség továbbra is keresi. A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.