Alsógatyában lógott meg egy brit elítélt a rabszállító furgonból

külföld
2022 március 29., 10:44
comments 3

Az angliai Dorset megye egyik börtönében ült a 32 éves Kyle Eglington, egészen addig, míg meg nem szökött a rabszállító furgonból. Rövid ideig sikeresen bujkált, de végül elfogták - írja a Guardian.

Érdekesség, hogy nem volt rajta más ruha, csak egy alsónadrág és zokni. Szökése előtt állítólag megtámadta az egyik őrt.

A Nemzeti Rendőrségi Légi Szolgálat helikoptere és a brit közlekedési rendőrség is részt vett a szökött rab keresésében. Vasárnap a rendőrség közölte, hogy a férfi valószínűleg leborotválta a fejét és a szakállát, hogy megváltoztassa a külsejét. A rendőrök végül hétfő este fogták el.

Eglington rablás miatt ült előzetesben, amit csütörtökön követtek el Bournemouth-ban, majd Poole-ban állították bíróság elé.

A címlapképen a csodaszép Dorset tengerparti része látható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.