„Nehogy már megzavarja egy kócsag a nemzeti parkot megfigyelő luxusapartman-bérlőket!”

környezetvédelem
2022 március 30., 08:22
comments 2

„Miért a Fertő tó? Miért ne?” – Foglalja össze a Fertő Part beruházás alapjait Litkay Gergely abban a videóban, amiben Udvaros Dorottyával együtt tűnik fel. A Greenpeace ezúttal is a humor segítségével próbálja elmagyarázni, hogy miért lesz hosszú távon káros a nemzeti parki területnek, ha elkészül Mészáros Lőrinc szállodaberuházása Fertőrákosnál. Szóba kerül a 444 videója is, amelyben Pumped Gabo látogatta meg a festői tájat, és az is kiderül, hogy mi a közös Szomáliában és Magyarországban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt