18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Az, hogy a természettel baszakodnak, az nekem nem tetszik

természet
2022 január 30., 12:01
comments 24
  • A kormány a környezetvédők, az EU és az UNESCO tiltakozása ellenére 2020-ban elkezdte Fertőrákos közelében a Fertő Part nevű komplexum kialakítását 34 ezer négyzetméteren.
  • A part menti területen lesz szálloda, vitorlásklub, sportközpont, ökocentrum, és apartmanházak is épülnek. Tavaly decemberben - az első kör visszavonása után - a beruházó állami cég ismét közbeszerzést hirdetett a fejlesztés második ütemére.
  • Szombaton Sopron belvárosában tartottak demonstrációt a környezetpusztító beruházás ellen, amin részt vett Pumped Gabo is, aki - mióta megnézte David Attenborough egyik filmjét - elkötelezett természetvédő.
  • Gabo úgy véli, nem lenne jó, ha tönkremenne a bolygó, és a Marsra kéne költöznünk, ott ugyanis nincsen Balaton Sound. Elkísértük a tópartra is, ahol a maga módján nyilvánított véleményt a beruházásról.
  • Kicsit megmentünk, de holnaptól új korszak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt