Akkor most pár napig kizárólag esőre lehet számítani

időjárás
2022 március 31., 04:37

Minden előrejelzés szerint napokig esni fog, az Időkép szerint a most érkező mediterrán ciklon miatt 24 óra alatt helyenként 30 milliméternél is több csapadék eshet. Ezt írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése is, ami szerint délnyugaton akár az ég is megdörrenhet. Ez azt jelenti, hogy hidegebb is lesz, napközben maximum 10-15 fok lehet.

Pénteken a csütörtökhöz hasonlóan a legtöbb helyen esni fog, cserébe szél is lesz, az ország északi felén 6-11 fok, délebbre 12-20 lehet.

Szombaton éjjel miután sokfelé fagypont közelébe hűl a levegő, az eső a hegyekben átválthat hóra, kialakulhat havas eső és havazás is.

Vasárnap is marad a hideg és esős, néhol picit akár havas idő is. A hosszútávú előrejelzések szerint a tavasz csak a jövő hétvégén tér vissza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.