Ezüstérmes a MAGYAR PAVILON

ünnep
2022 március 31., 11:15
comments 8

Kevés az igazán jó hír, ezért meg kell becsülni, ha nagy ritkán befut egy a szerkesztőségbe. A Magyar Turisztikai Ügynökség küldte az alábbit szíves felhasználásra:

"A Világkiállitások Nemzetközi Szövetsége minden világkiállításon díjazza a legjobb pavilonokat. Az idei expón a legjobban bemutatott tematika kategóriában a Magyar Pavilon ezüstérmet nyert el. Büszkék vagyunk, hogy a 192 országot felvonultató Expo 2020 Dubai-t ilyen eredménnyel zárja a Magyar Pavilon" - közölte az MTÜ. Az nem derült ki, hogy melyik ország pavilonja lehetett jobb a MAGYAR PAVILONNÁL.

Az Orbán-kormány amúgy nem sajnálta a pénzt a világkiállításra: nettó 10,6 milliárd forintért építhette meg a pavilont a Paár Attila többségi tulajdonában lévő WHB-Épkar Építőipari Kft. Paár Attila amúgy Tiborcz István, a kormányfő vejének üzlettársaként lett ismert, ma is van közös cégük: a BPA116 Vagyonkezelő Kft.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.