Ruszin-Szendi: A világ összes katonája tanulhatna a magyar katonáktól

honvédség
2022 március 31., 12:56
comments 23

„Példát tudtatok mutatni az összes katonának az egész világon, hogy hogyan kell egy béketámogató műveletben részt venni” – mondta Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka március 31-én, csütörtökön az MH KFOR Kontingens Koszovóból hazaérkezett 25. váltásának visszafogadó ünnepségén, Debrecenben a honvedelem.hu szerint.

Ruszin-Szendi szerint a magyar katonák példát tudtak mutatni a más országból érkező katonáknak, és példát tudnak mutatni az utánuk jövő nemzedéknek. „Azoknak, akik most váltottak benneteket és azoknak is, akik még ki fognak menni erre vagy más műveleti területre. Jelenleg ez a legnagyobb értéke a Magyar Honvédségnek” – fogalmazott a parancsnok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.