„Előre - hátra” - Orbán minden szlogent felír magának, nehogy elfelejtse felmondani őket a kampánygyűléseken

POLITIKA
2022 április 01., 06:41
comments 29

Nem lehet állítani, hogy rettenetesen komplex témákkal és összetett üzenetekkel operálna a kormányzó Fidesz a 2022-es kampányban, de a miniszterelnök ezen a pályán is biztosra megy, és kis sorvezetőn emlékezteti magát arra, hogy minden egyes mottót fel kell mondani a kampánygyűléseken.

Ez derül ki abból a képből, amit a Cseresnyés Péter, nagykanizsai Fidesz-jelölt töltött fel Facebook-oldalára, büszkélkedve, hogy mellette kampányol épp Orbán Viktor. A képen egy sebtében töltőtollal összeirkált jegyzet látszik, amit ha kinagyítunk, érdekes részleteket mutat.

photo_camera Orbán Viktor Cseresnyés Péter mellett kampányol Fotó: KRISZTIAN KOVACS/KKFOTO
photo_camera Fotó: Cseresnyés Péter FB / 444

Például azt, hogy Orbán emlékezteti magát és híveit: Magyarország belépését a háborúba meg kell akadályozni, továbbá előre kell menni, nem hátra, és csak (?) a Fidesz. Érdekes, hogy a cetli alapján Orbán még a hangsúlyozásra is külön ügyel.

Aki további részleteket is kisilabizált, írja meg nekünk - bár nem olyan nehéz kitalálni, mi állhat az ujjak alatt: ezen a háborún semmi nem nyerhetünk, de mindent elveszíthetünk, az anya nő, az apa férfi, a gyerekeinket pedig hagyják békén stb.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.