Kis híján több gyalogost is elütött Nagykátán a Fidesz felvonulásán jaszkarizó motoros

baleset
2022 április 02., 11:35
comments 12

Szabályosan közlekedő járókelőket veszélyeztetett ma reggel a Fidesz motoros felvonulója Nagykátán - írja a Hello Káta Facebook-oldal, és videót is mellékeltek az esetről.

link Forrás

A narancssárga dzsekis motorost az oldal szerint Czerván György, a Pest megye 9. számú választókerületének fideszes jelöltje rendelte oda a kampánya részeként. A motoros megpróbált egykerekezni, de kicsúszott alóla a motor, és a járdára sodródott, ahol majdnem elcsapott néhány gyalogost. Szerencsére senki sem sérült meg.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.