Rákay Philip "némi pátosszal a hangjában" azt mondta, a választások tétje az, hogy marad-e hazánk

POLITIKA
2022 április 02., 10:49
comments 17

Mindenki beveti még magát a kampányban, Rákay Philipre is számíthat a Fidesz. A Fidesz frakcióülésére is meghívott influenszer elcsukló, párás tekintettel, saját maga szerint is némi pátosszal a hangjában kapta meg a zárszót a Hír TV Vezércikk című műsorában péntek este.

Azt mondta, a tét az, hogy marad-e hazánk, majd ezt még nagyobb súllyal megismételte, a nyelvünket, a kulturánkat, a történelmünket, a nemzeti önrendelkezésünket is beemelve. Szerinte „a marionettbábuként nyugatról rángatott ügynök baloldal bármelyik pillanatban el- és kiárusítaná a hazánkat idegen és globalista érdekeknek”. Majd miután felhívta erre a figyelmet, jelentőségteljesen lehajtotta a fejét.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.