Gattyán pártja elérte az egy százalékot, jogosultak lesznek az állami támogatásra

választás 2022
április 4., 4:18
comments 1

Jelen állás szerint 1,09 százalékon áll a Gattyán György pornómilliárdos által alapított Megoldás Mozgalom, ez pedig azt is jelenti, hogy a pártnak nem kell visszafizetnie a kampányára kapott állami támogatást, illetve hogy a jövőben is jogosultak lesznek a költségvetési támogatásra.

photo_camera Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Egy száznapos pártnak, mozgalomnak ez szép eredmény, bár egy kicsit többre számítottak - mondta Gattyán pártja eredményváró rendezvényén az MTI beszámolója szerint. A kampányhajrát értékelve azt mondta: Budapest közelebb áll hozzájuk, a fővárosi kerületekben jobban állnak, a vidéki régiókban még van feladatuk. A digitalizációról - mint a kampány fő eleméről - azt mondta: nekik még mindig ez a legfontosabb, de a két nagy politikai tömb is elkezdett ezzel foglalkozni. Arra a kérdésre, hogy el tud-e képzelni együttműködést akár a kormánnyal is, hogy a digitalizációs céljaikat elérjék, azt mondta: ez egyelőre nem aktuális, de ha bárki kéri tőlük, hogy adják át a tapasztalataikat, tudásukat, vagy nyújtsanak segítséget, nyitottak erre.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt