2022 április 04., 12:35

Hadházy: Akik a miniszterelnök-jelöltre akarják kenni a kudarcot, nagy tévedésben vannak

„Azok az ellenzéki vezetők, akik akár bújtatottan, akár durván a miniszterelnök jelöltre akarják kenni a kudarcot, nagy tévedésben vannak. A kudarc oka ugyanis közös: az elmúlt években alig-alig tettünk valamit a propaganda legyőzéséért, a tisztességes választás feltételeinek kikényszerítéséért. Elhitettük magunkkal és a választóinkkal, hogy az összefogás önmagában elegendő a propaganda , a mérhetetlen sok pénz és a csalások által megsegített Fidesz legyőzésére”, írja Hadházy Ákos egy újabb posztjában.

A képviselő azt is sietett tisztázni, hogy Márki-Zay Péter maga kérte, hogy a családjával álljon ki a színpadra, de hozzátette, hogy kétségtelen, hogy nem sok politikus maradt a miniszterelnök-jelöltjük záróbeszédét meghallgatni. „Rosszabb esetben a közös miniszterelnök jelöltet hibáztató poszton dolgoztak éppen” - írja.

A miniszterelnök-jelölttel kapcsolatban az egyik legélesebb kritikát Jakab Péter fogalmazta meg a választás éjszakáján, de Gyurcsány Ferenc is odaszúrt virágnyelven egyet Márki-Zay-nak.