Jakab: A Jobbik nem kíván letérni sem a néppárt, sem az összefogás útjáról

választás 2022
2022 április 04., 13:54
comments 28

Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Facebookon üzent azoknak, akik a régi Jobbik szavazókat keresik rajtuk, és akik a régi Jobbik szélsőségektől sem mentes hangját akarják viszonthallani:

„A Jobbik azonban nem kíván letérni a párt elnöksége által kijelölt néppárti útról, és nem kíván letérni az összefogás útjáról sem ” - írja Jakab a Jobbik országos elnökségének mai ülése után.

„Vissza fogjuk szerezni azokat a jobbikos és baloldali szavazókat is, akiket a közös miniszterelnök-jelölt megszólalásai elriasztottak az egységes ellenzéktől. Soha nem adjuk fel! ” - fogalmazott Jakab, aki szerint készen állnak arra, hogy az országot kivezessék a válságból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.