MSZP: Nem helyes egy emberen leverni a port

választás 2022
április 4., 16:13
comments 5

Nem helyes, hogy az összefogásban részt vevő pártok és vezetőik egymásra mutogassanak, vagy egy emberen akarják leverni a port - mondta hétfő délután az MSZP társelnöke, Tóth Bertalan a párt által közzétett videóban.

Az MSZP társelnöke szerint az okozhatta a vereséget, hogy az orosz-ukrán háború, a választás előtti osztogatás és a hatpárti összefogásból kiszűrődő belső ellentétek megváltoztatták a választók jelentős részének korábbi álláspontját, és nem a kormányváltás irányába. Szintén okként említette, hogy a Jobbik korábbi szimpatizánsai, a Jobbik és a DK összefogása után átpártoltak a Mi Hazánk Mozgalomhoz és a Fideszhez.

Bejelentette, hogy az MSZP megerősíti a szövetséget a Párbeszéddel, és folytatják tovább a munkát. „Most az értékelés, soraink rendezésének és a tervezés időszaka következik. Soha nem volt még ekkora szükség arra, hogy összekapaszkodjunk, hogy megtartsuk egymásban a hitet és az elszántságot!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt