MSZP: Nem helyes egy emberen leverni a port

választás 2022
2022 április 04., 16:13
comments 5

Nem helyes, hogy az összefogásban részt vevő pártok és vezetőik egymásra mutogassanak, vagy egy emberen akarják leverni a port - mondta hétfő délután az MSZP társelnöke, Tóth Bertalan a párt által közzétett videóban.

Az MSZP társelnöke szerint az okozhatta a vereséget, hogy az orosz-ukrán háború, a választás előtti osztogatás és a hatpárti összefogásból kiszűrődő belső ellentétek megváltoztatták a választók jelentős részének korábbi álláspontját, és nem a kormányváltás irányába. Szintén okként említette, hogy a Jobbik korábbi szimpatizánsai, a Jobbik és a DK összefogása után átpártoltak a Mi Hazánk Mozgalomhoz és a Fideszhez.

Bejelentette, hogy az MSZP megerősíti a szövetséget a Párbeszéddel, és folytatják tovább a munkát. „Most az értékelés, soraink rendezésének és a tervezés időszaka következik. Soha nem volt még ekkora szükség arra, hogy összekapaszkodjunk, hogy megtartsuk egymásban a hitet és az elszántságot!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.