Détári lett a Gattyán-párt legsikeresebb jelöltje

POLITIKA
2022 április 5., 8:41
comments 4

A Gattyán-párt legnagyobb igazolása egyértelműen Détári Lajos hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott futballista volt. A Honvéd egykori klasszisa Kőbányán mérettette meg magát, de Döme most nem varázsolt annyira, mint egykor a focipályán.

photo_camera Détári az Olimpiakosz játékosaként.

Az NVI adatai szerint 1053 ember szavazott rá, ami 2,2 százalékos eredményt jelent. Igaz, ezzel is Megoldás Mozgalom egyik, ha nem a legsikeresebb politikusa lett. A Normális párt és a Munkáspárt jelöltjét tudta megelőzni.

U.I.: Szeretünk Döme, Te vagy a legjobb!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt