Détári lett a Gattyán-párt legsikeresebb jelöltje

POLITIKA
2022 április 05., 08:41
comments 4

A Gattyán-párt legnagyobb igazolása egyértelműen Détári Lajos hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott futballista volt. A Honvéd egykori klasszisa Kőbányán mérettette meg magát, de Döme most nem varázsolt annyira, mint egykor a focipályán.

Détári az Olimpiakosz játékosaként.
photo_camera Détári az Olimpiakosz játékosaként.

Az NVI adatai szerint 1053 ember szavazott rá, ami 2,2 százalékos eredményt jelent. Igaz, ezzel is Megoldás Mozgalom egyik, ha nem a legsikeresebb politikusa lett. A Normális párt és a Munkáspárt jelöltjét tudta megelőzni.

U.I.: Szeretünk Döme, Te vagy a legjobb!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.