Építés, felújítás vagy javítás? Ezen a platformon mindent egy helyen érhet el

hirdetés
2022 április 06., 05:33
ad

Ha valaha is építkezésre, renoválásra vagy kisebb-nagyobb javítási munkára szánta rá magát, tudja, az a legfontosabb, hogy találjon egy jó, tapasztalt és becsületes szakembert vagy céget, aki szakszerűen és időben elvégzi a szükséges munkát, és mindent megtesz azért, hogy ön elégedett legyen.

A Wilio alkalmazás és weboldal – amely a legtöbb építési, felújítási és egyéb szolgáltatást nyújtó céggel és beszállítóval rendelkezik –, új beszerzési módot hoz, magasabb szintű biztonságot és kényelmet garantálva az ügyfeleknek, mint azt megszokhatták. A Wilio problémamentes és biztonságos felületet biztosít ügyfeleinek, akik személyre szabott árajánlatok közül választhatnak, amelyek kötelező érvényűek és véglegesek. A Wilio ezután biztonságosan visszatartja a kifizetést, amíg a munka a be nem fejeződik, és az ügyfél meg nem erősíti, hogy elégedett az eredménnyel. A munka indokolatlan késedelem nélkül, az előírt minőségben készül el. Vevőként számíthat arra is, hogy a megállapodott ár végleges.

Cégek és vállalkozók az ön környékéről

Lépjen kapcsolatba a környék legjobb cégeivel és egyéni vállalkozóival néhány percen belül, Magyarország minden részéről, akik különböző szolgáltatásokat biztosítanak önnek a ház, a lakás és a kert területén, így nem kell külön szakembereket keresni. Mindegy, hogy villanyszerelőt, gázszerelőt, festőt, burkolót, bádogost, vakolót keres, vagy valakit, aki a lakás teljes felújítását biztosítja, netán kulcsrakész házat szeretne, a wilio.hu oldalon mindezt egy helyen megtalálja. A korábbi ügyfelek több száz értékelése és véleménye pedig segít kiválasztani a megfelelő szakértőt. Ráadásul nem kell minden potenciális vállalkozóval felvennie a kapcsolatot, hogy megtudja a munka árát és azt, hogy mikor tudják elvégezni. Csak válassza ki a szükséges szolgáltatást, és tegye közzé a projektjét. Azok a szakemberek, akik érdeklődnek a megbízás iránt, és el tudják végezni a munkát a szükséges időben, szinte azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot az alkalmazáson vagy a wilio.hu weboldalon keresztül.

Az árajánlat bizonyossága

A szakembereknek lehetőségük van további kérdéseket feltenni a projektjével kapcsolatban, ön pedig tervekkel, rajzokkal, specifikációkkal vagy fényképekkel látják el őket a megvalósítással kapcsolatban. Egy ilyen virtuális felmérésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a szakemberek minden szükséges információval rendelkezni fognak ahhoz, hogy valóban teljes körű és végleges árajánlatot tudjanak készíteni. A Wiliónál a szakemberektől származó árajánlatok kötelező érvényűek, és az egyeztetett munka végső árát jelentik.

Hasonlítsa össze az ajánlatokat, és válassza ki a megfelelő szakértőt

A projekt közzététele után több szakembertől is ajánlatot kap, amelyeket könnyedén összehasonlíthat. Ugyanakkor megtekintheti a szakemberek értékelését az előző munkákról készült fotókkal együtt, és elolvashatja a megrendelők véleményét az elvégzett munka minőségéről. A különböző ügyfelek nagy számú értékelése sokkal objektívebb, mint egy baráti ajánlás. Tekintettel arra, hogy a Wilio csak a munkálatok befejezése utáni értékelési rendszeren alapul, minden vállalkozó nagyobb erőfeszítéseket tesz, valamint becsületesen, megbízhatóan és minőségi módon végzi el a munkát. Tisztában van vele, hogy egy esetleges rossz értékelés befolyásolja a felhasználók döntését.

Biztonságos kifizetési mód

Ha olyan szakembert választ, akinek az árajánlata megfelel Önnek, akkor a megbeszélt összeget a Wilio Pay használatával kifizeti, mintha egy e-shopon keresztül fizetne. A Wilio Pay problémamentes és biztonságos módja a projektek kifizetésének. A Wilio biztonságban megőrzi a kivitelezésre szánt összeget, amíg a munka be nem fejeződik. Megrendelőként biztos lehet benne, hogy a projekt indokolatlan késedelem nélkül, a kívánt minőségben elkészül, ugyanakkor abban is, hogy az Ön által megbeszélt ár végleges lesz. A szakértő viszont garanciát kap arra, hogy rendelkezik a projekthez szükséges erőforrásokkal.

A Wilio segítségével Magyarország egész területén találhat szakértőket. A betonozástól, festéstől, villanyszereléstől, kertépítéstől kezdve egészen a klímaszerelésig vagy vízszerelésig, asztalos munkákig és sok egyéb tevékenységig. Ha szakértőket szeretne találni projektjéhez, egyszerűen hozzon létre egy megbízást. A Wiliónak köszönhetően minden kivitelezés egyszerű, kiváló minőségű, gyors és megbízható lesz. A Wilio alkalmazásként is letölthető és szolgáltatásai nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában is elérhetőek a wilio.sk és Romániában wilio.ro weboldalon.