Karácsony: Nem veszíthetjük el a legjobb embereinket

POLITIKA
2022 április 8., 8:11
comments 9

„Teljes mértékben megértem azokat a politikustársaimat, akik úgy érzik, nincs értelme folytatni. De mi akkor sem adhatjuk fel, nem veszíthetjük el a legjobb embereinket! Például Rig Lajost, az ellenzéki összefogás tapolcai jelöltjét, aki fantasztikus teljesítményt nyújtott a választáson” - reagált Karácsony Gergely a Facebookon arra hírre, hogy Rig Lajos, az ellenzék egyik legerősebb embere végleg felhagy a politizálással és visszatér az eredeti szakmájába.

Karácsony Rig teljesítményét is méltatta, az írta: 106 egyéni jelölt közül messze ő kapta a legtöbb plusz egyéni jelölti szavazatot az ellenzéki listához képest: 9 százalékkal többen szavaztak rá, mint az ellenzéki pártokra.

„Szükségünk van ezekre az emberekre! Kedves Lajos, megértem, hogy most úgy érzed, mentősként többet tehetsz a hazánkért, mint politikusként. De lehet, hogy pár év múlva a hazánk ezt pont fordítva fogja gondolni” - zárta a gondolatait Karácsony.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt