Karácsony: Nem veszíthetjük el a legjobb embereinket

POLITIKA
2022 április 08., 08:11
comments 9

„Teljes mértékben megértem azokat a politikustársaimat, akik úgy érzik, nincs értelme folytatni. De mi akkor sem adhatjuk fel, nem veszíthetjük el a legjobb embereinket! Például Rig Lajost, az ellenzéki összefogás tapolcai jelöltjét, aki fantasztikus teljesítményt nyújtott a választáson” - reagált Karácsony Gergely a Facebookon arra hírre, hogy Rig Lajos, az ellenzék egyik legerősebb embere végleg felhagy a politizálással és visszatér az eredeti szakmájába.

Karácsony Rig teljesítményét is méltatta, az írta: 106 egyéni jelölt közül messze ő kapta a legtöbb plusz egyéni jelölti szavazatot az ellenzéki listához képest: 9 százalékkal többen szavaztak rá, mint az ellenzéki pártokra.

„Szükségünk van ezekre az emberekre! Kedves Lajos, megértem, hogy most úgy érzed, mentősként többet tehetsz a hazánkért, mint politikusként. De lehet, hogy pár év múlva a hazánk ezt pont fordítva fogja gondolni” - zárta a gondolatait Karácsony.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.