Összeverte a barátját, lecsukták, szabadult, megint összeverte a barátját, megint lecsukják

bűnügy
2022 április 09., 15:21
comments 4

Néhány hete szabadult, de nem sokáig élvezhette a rácsok nélküli életet az a ceglédi férfi, aki még mindig haragudott a korábbi cimborájára, aki szerinte nem vigyázott az élettársára, pedig rábízta, mielőtt bevonult volna.

photo_camera Fotó: police.hu

2019-ben megkereste a haragosát, miután szabadult, számon kérte rajta, hogy nem óvta meg párját, aki időközben beteg lett és meghalt. Bosszúból egy székkel úgy megverte, hogy a sértett súlyos sérülésekkel került kórházba. A férfit elfogták, elítélték, legutóbb március közepén szabadult.

De a düh a távol töltött évek alatt sem csillapodott – írja a police.hu. A férfi az otthonában szerdán szó nélkül nekiesett, ököllel csépelte, majd rugdosta a fölre rogyott sértettet. Csak a szerencsén múlt, hogy nem tört el semmije, de a későbbi rosszulléte miatt mentő vitte kórházba a feldagadt arcú és sajgó végtagú áldozatot.

A ceglédi rendőrök elfogták, őrizetbe vették a férfit, aki beismerte a tettét, azt mondta, haragszik az áldozatára, bosszúból esett neki. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt