David Lynch új filmet mutat be Cannes-ban

KULTÚRA
2022 április 11., 19:47
comments 3

A Variety forrásai szerint a 75. Cannes-i Filmfesztiválon David Lynch új filmet mutat be. Szerepel benne Lynch két régi kedvence, Naomi Watts és Laura Dern is, bár az egyelőre nem derült ki, hogy főszerepben vagy mellékszerepeben. Azt sem lehet még tudni, hogy önálló, egész estés film lesz, vagy a Wisteria című sorozatának egy hosszabb pilot-epizódja.

A május 17-én kezdődő fesztiválon mutatják majd be a Top Gun folytatását, Baz Luhrmann Elvis című musicaljét, és David Cronenberg Crimes of the Future című filmjét is, de hangsúlyos lesz az ázsiai válogatás is. A zsűri tagjairól egyelőre még nincs információ, a hivatalos programot csütörtökön jelentik be.

David Lynch a római filmfesztiválon 2018. november 4-én.
photo_camera David Lynch a római filmfesztiválon 2018. november 4-én. Fotó: Luca Carlino/NurPhoto


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.