Hangos robbanás miatt menekültek az emberek a Times Square-en

külföld
2022 április 11., 06:59
comments 5

Vasárnap kisebb pánik tört ki New York belvárosában, miután egy hangos robbanást lehetett hallani. A közösségi oldalakra felkerült videók szerint menekültek az emberek.

link Forrás

Csak később derült ki, hogy egy csatornafedél lőtt ki a helyéről, két másik csatornából pedig füst szállt fel az egyik utcában a Times Square közelében.

A környező épületeket átvizsgálták a tűzoltók, az egyik 18 emeletes irodaházban emelkedett szén-monoxid-szintet mértek. A Con Edison közművállalat megerősítette, hogy „kábelhiba miatt” keletkezett tűz a csatornában, emiatt füstölt pár helyen a csatorna és robbant ki a helyéről az egyik csatornafedél. Közleményük szerint nem sérült meg senki. (abc)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.