18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

„Így jár minden náci kurva” - üvöltötték, miközben egy 16 éves lányt erőszakoltak meg a nyílt utcán

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
április 12., kedd 17:28
27

Ép ésszel szinte felfoghatatlan borzalmakról számoltak be a BBC tudósítóinak az orosz hadsereg bő egy hónapig tartó megszállását túlélők a kijevi térségben, ahonnan végül a főváros meghódítására vonatkozó terveit feladva április elején kivonult az orosz hadsereg. A BBC tudósítói szerint a túlélők talán már sosem teszik túl magukat az orosz megszállás borzalmának traumáján.

Tudósítóik elsőként Annával beszéltek Kijevtől hetven kilométerre nyugatra, csendes, vidékies környezetben. Az ötvenéves Anna a személyazonossága védelmében nem is árulta el nekik a vezetéknevét .

„Fegyvert szegezett rám, és egy közeli házhoz vezetett. Rám parancsolt, hogy vegyem le a ruháimat, vagy megöl. Folyamatosan gyilkossággal fenyegetőzött. Aztán nekiállt megerőszakolni" - mesélte. Támadója egy fiatal, vékony csecsen volt, aki meggyőződése szerint meg is gyilkolta volna, ha négy másik orosz katona meg nem zavarja és el nem vezeti.

Történetében nincsenek pozitív hősök, az őt a csecsenek karmaiból megmentő oroszok aztán beköltöztek otthonába, ahol fegyverrel fenyegetőzve kényszerítették férje javainak átadására. Férjét is a megszállók ölték meg. Anna szerint amikor a csecsen elhurcolta, a férje utánaszaladt, hogy megmentse, de belelőttek egy sorozatot. Amikor a megerőszakolása után hazatért, vérző hassal találta. Mivel kórházba nem tudták vinni, két nappal később belehalt a sérüléseibe.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt