18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

„Így jár minden náci kurva” - üvöltötték, miközben egy 16 éves lányt erőszakoltak meg a nyílt utcán

külföld
2022 április 12., 17:28
comments 20

Ép ésszel szinte felfoghatatlan borzalmakról számoltak be a BBC tudósítóinak az orosz hadsereg bő egy hónapig tartó megszállását túlélők a kijevi térségben, ahonnan végül a főváros meghódítására vonatkozó terveit feladva április elején kivonult az orosz hadsereg. A BBC tudósítói szerint a túlélők talán már sosem teszik túl magukat az orosz megszállás borzalmának traumáján.

Tudósítóik elsőként Annával beszéltek Kijevtől hetven kilométerre nyugatra, csendes, vidékies környezetben. Az ötvenéves Anna a személyazonossága védelmében nem is árulta el nekik a vezetéknevét .

„Fegyvert szegezett rám, és egy közeli házhoz vezetett. Rám parancsolt, hogy vegyem le a ruháimat, vagy megöl. Folyamatosan gyilkossággal fenyegetőzött. Aztán nekiállt megerőszakolni" - mesélte. Támadója egy fiatal, vékony csecsen volt, aki meggyőződése szerint meg is gyilkolta volna, ha négy másik orosz katona meg nem zavarja és el nem vezeti.

Történetében nincsenek pozitív hősök, az őt a csecsenek karmaiból megmentő oroszok aztán beköltöztek otthonába, ahol fegyverrel fenyegetőzve kényszerítették férje javainak átadására. Férjét is a megszállók ölték meg. Anna szerint amikor a csecsen elhurcolta, a férje utánaszaladt, hogy megmentse, de belelőttek egy sorozatot. Amikor a megerőszakolása után hazatért, vérző hassal találta. Mivel kórházba nem tudták vinni, két nappal később belehalt a sérüléseibe.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.