Visszatérnek az oltási akciónapok

járvány
2022 április 13., 12:53

Ismét lesznek oltási akciónapok a kórházi oltópontokon. Ezen a héten nagycsütörtökön, a jövő héttől pedig péntekenként lehet regisztráció nélkül is beadatni a koronavírus elleni védőoltást, közölte a koronavirus.gov.hu. A tájékoztatás szerint a magas átoltottság és a járvány visszaszorulása miatt jelenleg alacsony az "oltakozási kedv", így az oltópontok nyitvatartása is korlátozott lesz. A kórházi oltópontok kedden és péntekenként lesznek nyitva:

  • keddenként csak időpontfoglalással,
  • péntekenként reggel 7 és este 19 óra között, időpontfoglalás nélkül is lehet menni oltásra.

Az 5 és 11 év közötti gyermekeknek heti egy napot hirdetnek meg a kórházi oltópontok, amire előre kell időpontot foglalni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.