Az argentin rendőrség keresi az Atletico Madrid volt játékosát, Eduardo Salviót, aki a gyanú szerint elütötte a volt feleségét

argentína
2022 április 14., 18:24
Eduardo Salvio két napja Buenos Airesben a Boca Juniors mérkőzésén
photo_camera Eduardo Salvio két napja Buenos Airesben a Boca Juniors mérkőzésén Fotó: JUAN MABROMATA/AFP

Az argentin sajtó szerint a helyi rendőrség a Boca Juniors válogatott focistája, Eduardo Salvio után nyomoz, akit azzal vádol a felesége, hogy az autójával elütötte őt, és erről valami videó is készült, amin nehéz kivenni, mi történt pontosan.

Az Olé argentin sportnapilap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, helyi idő szerint csütörtök éjjel Salvio felesége, Magalí Aravena egyhetes mosolyszünet után beszélni szeretett volna a 14-szeres argentin válogatott focistával.

De a nő szerint Salvio nem volt egyedül, egy másik nő volt vele a kocsiban, és miután a kocsival nekiment a feleségének, elhajtott. A felesége nem sérült meg súlyosan. A rendőrség keresi a focistát.

A 31 éves középpályás 2019-ben ment haza, a Boca Juniorshoz, előtte tíz évig a Benficában és az Atlético Madridban játszott, az utóbbival 2010-ben és 2012-ben is Európa-ligát nyert. (Scottish Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.