Véletlen kígyómarás miatt halt meg egy marylandi férfi, aki 124 kígyót tartott a házában

április 14., csütörtök 6:43
5

A boncolás eredménye szerint azzal kígyóméreg végzett a 49 éves férfival, akit januárban holtan találtak marylandi otthonában. David Riston 124 kígyót tartott a házában. Az esetet balesetnek minősítették, valószínűleg véletlenül megmarta valamelyik hüllő. Volt köztük ugyanis számos mérges kígyó, fekete mambáktól kezdve csörgőkígyókon át különböző kobrákig. Tartott egy több mint 4 méteres burmai pitont is. Voltak köztük olyan fajok is, amelyeket Maryland államban illegális otthon tartani .

A férfi egyébként nagyon gondosan, ketrecekben tartotta az állatokat, a házban pedig nem volt sok bútor, ahova egy esetleges szökés esetén elrejtőzhettek volna. Korábban pont emiatt nem is gyanakodtak a hatóságok kígyómarásra. Az illetékes Charles megye szóvivője az eset után elmondta, hogy úgy tűnik, a szomszédai közül senki sem tudott arról, hogy a férfi ennyi kígyót tartott a házában. Az állatokat egyébként még januárban elszállították olyan helyekre, ahol megfelelő módon gondozzák őket. (NBC News)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt