Halálra lovagoltak egy partra vetett delfint Texasban

külföld
2022 április 15., 15:59
comments 2

Elpusztult egy texasi tengerparton rekedt delfin, miután a köréje gyűlt tömeg a halálba zargatta az állatot. Az arra járók először megpróbálták visszalökdösni a tengerbe, majd többen is megjelentek, akik úszni akartak vele és megpróbálták „meglovagolni” a nőstény delfint.

Egy helyi szervezet figyelmeztetett, hogy a partközelbe került delfinek zaklatása az emberekre is veszélyes is lehet, valamint, hogy ez állatkínzásnak is minősíthető, eképpen pénzbírsággal és börtönnel is büntethető. (NBC News)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.