Meghalt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia

külföld
2022 április 18., 19:38
comments 1

Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodriguez ikreknek adott életet, az egyik újszülött viszont meghalt - ezt jelentették be a világsztár focista Instragram-oldalán.

"A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy a kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő átélhet."- írja a pár a bejegyzésben. Azt is írják, hogy csak a kislányuk születése ad most nekik valamennyi erőt és reményt ebben a pillanatban. A bejegyzésben megköszönik az orvosoknak és ápolóknak a szakértő segítséget, és azt írják, magányra van szükségük a tragédia feldolgozásához. "kisfiunk, te vagy a mi angyalunk. Mindig szeretni fogunk" - zárják a bejegyzést.

A Manchester United portugál sztárjának és spanyol modell barátnőjének 2017-ben született egy kislánya, korábbi kapcsolataiból pedig három gyermeke, két fia és egy lánya született. (Sky News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.