Idegesítette, hogy az élettársa éjszaka többször felébresztette, úgyhogy megölte

bűnügy
április 19., 8:14
comments 3

A Fővárosi Főügyészség emberölés bűntettével vádolja azt az 52 éves férfit, aki azért bántalmazta az élettársát, mert idegesítette, hogy a nő az éjszaka folyamán többször felébresztette.

A vádlott két éve élt élettársával egy XVII. kerületi családi házban. Kapcsolatuk az együttélés során megromlott, ezután a vádlott gyakran trágárul, hangosan szidalmazta a nőt, esetenként tettlegesen is bántalmazta. A sértett rendszeresen szedett gyógyszereket, 2020. február 27-én az esti órákban nagyobb mennyiségű nyugtatót vett be. Ettől a nő kábult állapotba került, ezért az éjszaka folyamán többször felébresztette a férfit, hogy megkérje, kísérje ki őt a mellékhelyiségbe.

photo_camera A tett helyszíne. Fotó: Fővárosi Főügyészség

A vádlott a többszöri ébresztgetés miatt egyre ingerültebb lett, majd a vád szerint, amikor a sértett ismét felébresztette, a vádlott az ágyban fekvő nő nyakát megragadta és percekig leszorítva tartotta. Ennek következtében a sértett a helyszínen életét vesztette.

A Főügyészség letöltendő börtönbüntetés kiszabását indítványozta. A vádlott jelenleg is letartóztatásban van.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt