Távozik a Miniszterelnökség államtitkára

POLITIKA
2022 április 20., 06:03
comments 4

Április 10-i hatállyal felmentették pozíciójából Ekler Gergelyt, a Miniszterelnökség államtitkárát – erről a keddi Magyar Közlönyben jelent meg határozat. A szöveg szerint Eklert Orbán Viktor javaslatára mentette fel Áder János.

photo_camera Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

A 24.hu cikke szerint Ekler Gergely 2018-tól a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kabinetfőnöke, 2020. október 1-től a családokért felelős tárca nélküli miniszter (az azóta államfővé választott Novák Katalin) stratégiai államtitkára volt. Előzőleg több cég felsővezetőjeként és tanácsadójaként dolgozott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.