A Magyar Hangot regisztráció ellenére sem engedik be a kormányinfóra, Szentkirályi Alexandra azt javasolta, regisztráljanak

POLITIKA
2022 április 21., 11:45

A kormányinfóra továbbra sem engedik be a Magyar Hang újságíróit, hogy miért, arról a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai épülete és a Miniszterelnökség közötti pár méteren érdeklődtek Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőtől, aki Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszterrel együtt sétált át a csütörtöki kormányinfóra.

Miután Szentkirályi – ahogy a Magyar Hang is írja – kormánybiztosi minőségében felelős a sajtóval való kapcsolattartásért, elsősorban tőle kérdezték, hogy mért nem mehetnek be a kormányinfóra, annak ellenére sem, hogy regisztráltak. Szentkirályi erre annyit tudott csak mondani, hogy nem ő intézi a sajtóregisztrációt, és miközben ezt többször is elismételte, azt tanácsolta a Magyar Hang munkatársának, hogy regisztráljanak.

A kérdésre, hogy a lap kormányinfóról való kitiltása az újabb kétharmad után is marad-e, nem válaszolt.

Mindeközben Gulyás Gergely kitartóan sétált a füléhez tartott telefonjával.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.