A saját bevallása szerint nárcisztikus szociopata Árpa Attila lehet a következő Nagy Ő

tévé
2022 április 21., 07:08
comments 1

A Story magazin csütörtökön megjelent számának címlapján Árpa Attila csokornyakkendőben és egy pohár pezsgővel a kezében mosolyog, közvetlenül alatta pedig az olvasható:

A tévében keresi második feleségét? Ő lesz a Nagy Ő! Vagyis a magazin szerint a TV2 nemcsak folytatja a Nagy Ő címen futó társkereső realityjét, de Tóth Dávid után most Árpa Attilát dobja oda a nőknek, aki saját bevallása szerint nárcisztikus szociopata. Legalábbis 2020 októberében egy Tatár Csillának adott interjúban mondta ezt, 2021 augusztusában pedig egy másik interjúban azt fejtegette, hogy a teste „arra lett képezve, hogy százhúsz kilós izomgépeket pusztítson el az amerikaifoci-pályán, vagy arra, hogy olyan nőket boldoggá tegyen, akik nem kifejezetten a finom stílust kedvelik”. Ehhez még azt is hozzátette: „Ez a test erőszakra készült.”

Árpa Attila, producer, rendező, forgatókönyvíró 2021 júliusában
photo_camera Árpa Attila Fotó: Tatár Csilla/Youtube

Egyébként a hírek szerint Árpa Attilának több éve van párja, legalábbis napokkal ezelőtt a Femina is arról írt, hogy Czakó Alexandra rajongóból lett a színész barátnője. Arról egyelőre sehol nem írt senki, hogy szakítottak volna.

Árpa Attila korábban Tomán Szabina férje volt, egy közös gyerekük született.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.