Úgy megijesztették a betörőt, hogy beszart

baleset
2022 április 21., 19:17
comments 3

Húsvét hétfőn egy középkorú férfi éppen be akart törni egy éppen üres házba, és már a bejárati ajtó előtt térdelt, amikor a szomszédnő rákiabált, erre úgy megijedt, hogy beszart – tudta meg az RTL Híradó. A nő szerint sikongatva menekült el a betörtő, és bújt el a kertben.

A győrszentiváni polgárőrök egy tujasor mögött találtak rá és tartóztatták fel. Ők engedték meg a betörőnek, hogy felhívja az anyját, és kérje meg, hogy vigyen neki tiszta alsóneműt.

A férfit a kertben lévő harci kutya nem támadta meg, tehát feltehetően már járt arra.

A rendőröknek azt mondta, csak szarni ment a bokrok közé, ennek ellenére lopás kísérlete miatt indult ellene eljárás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.