Több mint 220 kiló marihuánát találtak szétszóródva az autópályán Missouriban egy baleset után

baleset
2022 április 22., 04:40
comments 1

A nemzetközi fűnapon, vagyis április 20-án közel 227 kilónyi marihuánát találtak Missouriban egy autópályán szétszóródva, ahova a rendőrök egy baleset miatt mentek ki.

A baleset kora reggel történt, amikor egy nyerges vontató sofőrje megpróbált kikerülni egy másik, korábbi balesetet. Emiatt egy kisteherautó a nyerges vontató hátuljának ütközött, egy másik nyerges vontató pedig a kisteherautónak ment neki. Sérülésekről nem érkezett bejelentés, de a helyszínt két órára lezárták.

Hivatalos beszámolók erről nem szólnak, csak feltételezni lehetett, hogy ennyi ideig tartott, mire összeszedték a kisteherautóból kiszóródott, több mint 220 kilónyi, gondosan becsomagolt füvet. (Complex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt