Ukrajnában elterjedt, hogy a Wizzair júliustól újra repül Kijevbe, elsőre úgy is néz ki, a hír mégsem igaz

április 22., péntek 12:58

A Twitteren és más közösségi oldalakon is elterjedt, hogy a Wizzair júliustól újra repülni fog Kijevbe, és már foglalni is lehet jegyeket.

(A cég április elején jelentette be, hogy az oroszországi járatokat a nyári menetrend végéig, vagyis október 30-ig törlik, és június végéig meghosszabbítják az ukrajnai járatok felfüggesztését. Utóbbi pont lehetővé tenné, hogy július első napjaitól esetleg megszűnjön ez a felfüggesztés.)

Ha az ember megnézi a repülőtársaság weboldalát, tényleg azt látja, hogy május-júniusra még le van zárva a lehetőség, de 2022 júliusától vannak élő időpontok.

Amikor kipróbáltam, az lett gyanús, hogy bármilyen júliusi-augusztusi időpont esetén „sold out”, vagyis „minden jegy ” felirat fogadott.

A cég kommunikációs ügynökségét megkeresve meglett a megoldás:

„A webfelületen található foglalhatatlan időpontok mögött egyelőre nincsenek konkrét járatok, semmilyen WIZZ-géppel nem lehet repülni Kijevbe. A Wizz Air folyamatos figyelemmel kíséri az ukrán–orosz háborús helyzetet, és amennyiben feloldják a légtérzárat, és az utazás biztonságossá válik, a légitársaság kész arra, hogy újból megnyissa járatait Ukrajnába. Ezzel kapcsolatban a későbbiekben tudunk információt adni” – írták.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt