A magyar radikális jobboldal kalandos útja keletre öt képben

április 23., szombat 13:52
27

2004

Pál Márton fekete festékbombával dobálja meg a Szabadságtéri szovjet hősi emlékművet. Az aktivista pólója az Erzsébet hídi csatára emlékeztet.

2006

2006. szeptember 18. Pál Márton aktívan kiveszi a részét a szovjet emlékmű megrongálásában. „Vésőkkel estek neki a tüntetők hétfő éjjel a Szabadság téri szovjet hősi emlékműnek, kedd kora hajnalra a déli oldaláról lebontották a szovjet címert és a feliratot, a katonákat ábrázoló domborművet pedig leverték róla. Az obeliszket fehér festékkel leöntötték, vörössel lefújták, és különféle feliratok kerültek rá. Az emlékműre magyar lobogót és Árpád-sávos zászlót tettek.”

2007

Pál Márton letolt gatyával tiszteleg Joszif Visszarionovics Sztálin, a Szovjetunió Kommunista Pártja Központi Bizottságának főtitkára képe előtt.

2008

Pál „Vitéz” Márton aktivista levizeli a szovjet emlékművet

2022. április 3.

Pál Márton a Fidesz eredményváróján a Bálna előtt ünnepel.

Az oroszbarát aktivistával április 3-án a Fidesz eredményváróján készítettünk interjút háborúról, Putyinról és az ukránokról:

Nézze meg korábbi filmünket arról, hogyan lopta be magát Putyin a magyar jobboldal szívébe: Orosz befolyás Magyarországon

A képek forrás: sodika.org

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt