Gátlástalanság, pénz, szex, és a Lakers megdicsőülése

Lezárt tartalom a Kör tagjainak Sorozat
április 23., 18:28
comments 3

Ha a Youtube algoritmusa valamilyen rejtélyes okból nem dobja elém a Győzelmi sorozat - A Lakers dinasztia felemelkedése (Winning Time) előzetesét, akkor most szegényebb lennék egy instant kedvenccel. Pedig semmi közöm sincs a kosárlabdához némi átlagtudáson kívül. Mindenesetre a premierje óta az HBO Max új sorozata az, amit a legjobban várok minden héten, és ami minden másnál sikeresebben kiszakít a nem túl vidám hétköznapokból. Sodró a lendülete, fantasztikusan teremti meg a ‘70-es, ‘80-as évek fordulójának hangulatát, jók a színészek, és az ünnepelt rendező-producer Adam McKay nevéhez fűződik. Kell még érv? Mert van.

Az előbb említett okokból a sorozat történelmi hűségét nem tudom kommentálni. Nyilván felnagyítottak meg átírtak pár dolgot a valósághoz képest, változtattak dátumokat, de túlságosan nem érdemes ezen fennakadni. Az, hogy hogyan lett iszonyú pénzeket mozgató ipar a kosárlabda körül, így is átjön, és az is, hogy hogyan kezdték el magukat marketingelni a játékosok és ügynökeik.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt