A női MacGywer kutyapórázba kapaszkodva szedte volna ki a mobilját a budiból, de fejjel előre beleesett

idióta rekordok
2022 április 25., 12:05

A nap eddigi legjobb híre, hogy sértelenül megúszta élete kalandját egy amatőr MacGywer Amerikában.

Sok lélegzetelállítóan szép helyen lehet kakálni Amerikában, de a Washington állambeli Mount Walker teteje ezek között is a csúcskategóriát képviseli.

Ezt a szituációt próbálta kihasználni egy amerikai nő a hegytetőn elhelyezett budiban, de közben beleejtette a telefonját. Az eset ebben a budiban történt, az előtérben a későbbi események hősei láthatók:

Nem volt rossz húzás a telefon vécébe veszejtése, de a negyvenes éveinek közepe felé járó nő ezzel nem került volna még be a hírekbe. Ő azonban nem adta fel, és valahogy mindenáron ki akarta szedni a mobilt.

Először is leszerelte a vécédeszkát. Majd látva, hogy a telefonja nem merült el, első nekibuzdulásában meg akarta lasszózni azt. Kutyát is vitt magával és emiatt póráz is volt nála. Ezzel próbálta kiemelni a mobilt, de nem járt sikerrel. Ahogy a vadnyugati mondás tartja, könnyebb egy fideszes ellen tendert nyerni, mint hugyos telefont fogni lasszóval.

Az asszony azonban nem adta fel. Következő körben saját magát kötözte a póráz egyik végéhez, a másik végét kikötötte a budiban, aztán megpróbált lemászni, mint valami barlangász. Az eredmény: fejjel előre az emésztőbe zuhant.

Ha egyszer lélektani megközelítésű francia filmet forgatnak az esetről, az ekkor következő húsz perc lesz benne a legerősebb. A nőnek ugyanis eszébe jutott az a magyar nyelvű ovis vicc arról, hogy hogy hívják a kínai vécépucolót, és húsz percig matatott a kakiban. De legalább a mázlija nem hagyta el, hiszen - bár kimászni nem tudott - egyszer csak ráakadt a mobiljára. Ami csodamódra nemhogy nem süllyedt el, de tökéletesen működött, így az asszony segítséget tudott hívni.

A tűzoltók előbb nagy téglákat eresztettek le neki. Ezeket az emésztőgödör fenekére téve rájuk állt, így már el tudta érni a leeresztett beülőt, amivel felhúzták. Meg nem sebesült, és bár a tűzoltók alaposan lemosták, azt javasolták neki, hogy a fertőzésveszély miatt menjen el orvoshoz.

“De ő csak haza akart menni” - idézte fel Tim Manly tűzoltóparancsnok a nem is annyira meglepő végkifejletet. Manly negyven éve tűzoltó, de ilyet még nem látott, azt mondta.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.