Idén is befoglalja az Andrássy utat a Mi Hazánk Mozgalom a Budapest Pride elől

lmbtq
2022 április 25., 14:24
comments 9

Idén is sikerült beelőznie a Mi Hazánk Mozgalomnak a Budapest Pride-ot helyszínfoglalásban július 23-ára: övék lesz az Andrássy út és más közterületek, olvasható a Mi Hazánk Mozgalom fellengzős közleményében.

Mint írják, a Mi Hazánk, a HVIM, az Alfa Szövetség és „más normalitáspártiak” összehangolt akciójaként több helyszínre bejelentést tettek az első lehetséges pillanatban, szombaton 0 óra 0 perckor, a BRFK pedig megadta az engedélyt.

„Az ún. Pride szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért, mert így a felvonulásukat hatóságilag nem tiltják be: sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandarendezvény megszüntetését követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk” - írják a közleményben.

Tavaly szintén a Mi Hazánk Mozgalom miatt a Pride szervezőinek át kellett szervezniük a felvonulást az Astoria – Kálvin – Fővám tér – Szabadság híd – Szent Gellért tér – Döbrentei tér - Tabán útvonalra, amiben a Kúriának is szerepe volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt