Buffon a profi pályafutása legcsúnyább hibáját követte el

olaszország
2022 április 26., 13:27

Gianluigi Buffon pályafutása egyik legcsúnyább hibáját követte el hétfő este a Parma-Perugia mérkőzésen.

link Forrás

A Parma 44 éves kapusa a 7. percben kapott gólt, miután a Jayden Oosterwolde-tól hátrapasszolt labdát egy túlságosan hanyag mozdulattal akarta előre rúgni, és a veterán világbajnok és tízszeres olasz bajnok kapus gyakorlatilag luftot rúgott. Marco Olivieri le is csapott, és könnyedén begurította a labdát az üres kapuba.

Ráadásul a Perugia ekkor már vezetett, ugyanis az első 5 percben Andrea Rispoli kezezett a Parma 16-osán belül, a 11-esnél pedig Salvatore Burrai a labdát Buffon mellett a hálóba is lőtte.

Buffon 2017. november 13-án a San Siróban.
photo_camera Buffon 2017. november 13-án a San Siróban. Fotó: Marco Bertorello/AFP

A meccs 2-1-re ért véget, ez a Parma harmadik veresége zsinórban, így a tabella közepén tanyáznak. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.